So Všesvetom za jedlom: Od sušenej opice k michelinu

Ako chutí storočné vajce, zvládli by ste zjesť bijúce hadie srdce alebo nebodaj sušenú opicu? Alebo máte radšej michelinské reštaurácie, kde je večera zážitkom? A ako chutia Kórejčanom bryndzové halušky? V diskusii Všesvet podcastu sa porozprávame o jedle na cestách – najexotickejších potravinách, kultúrnych zvykoch aj najlepších reštauráciách.

hostia:
Martin Navrátil – Travelistan
Michal Ondriš – Čiližrút
Ervin Polívka – Banchan korean bistro

moderátor:
Lukáš Onderčanin – Všesvet podcast

Prehrať video

CORALINE

Coraline aka Karolína Babincová začala s vlastnou tvorbou pred 3 rokmi, kedy začala písať vlastné texty v angličtine. Tvorenie hudby je pre ňu zdrojom pochopenia vlastných emócií a každodenného života, preto sú pre ňu texty veľmi osobné. Najradšej tvorí na klavíri či gitare. 

Instagram

Prehrať video
Prehrať video
Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

  • Táto udalosť už prebehla.

So Všesvetom za jedlom: Od sušenej opice k michelinu

17. 12. 2023 19:00 - 20:00

Ako chutí storočné vajce, zvládli by ste zjesť bijúce hadie srdce alebo nebodaj sušenú opicu? Alebo máte radšej michelinské reštaurácie, kde je večera zážitkom? A ako chutia Kórejčanom bryndzové halušky? V diskusii Všesvet podcastu sa porozprávame o jedle na cestách – najexotickejších potravinách, kultúrnych zvykoch aj najlepších reštauráciách.

hostia:
Martin Navrátil – Travelistan
Michal Ondriš – Čiližrút
Ervin Polívka – Banchan korean bistro

moderátor:
Lukáš Onderčanin – Všesvet podcast

CORALINE

Coraline aka Karolína Babincová začala s vlastnou tvorbou pred 3 rokmi, kedy začala písať vlastné texty v angličtine. Tvorenie hudby je pre ňu zdrojom pochopenia vlastných emócií a každodenného života, preto sú pre ňu texty veľmi osobné. Najradšej tvorí na klavíri či gitare.

Instagram








Podrobnosti

Dátum:
17. 12. 2023
Čas:
19:00 - 20:00