Slovenský foodbloger Čoje vyspovedá legendu slovenskej gastronómie Michala Konráda. Bývalý šéfkuchár kultovej reštaurácie Fou Zoo sa po jej zatvorení vrhol na street food a vybudoval značku Bao Brothers, s ktorou pôsobí aj na GRAPE festivale. Jeho kariéra je síce spätá najmä s gastro žánrom „asian fusion“, no o wasabi krevetách, ktoré vymyslel a ktoré momentálne robí v Bratislave niekoľko ďalších podnikov, sa dnes už dá povedať, že sú späté s Bratislavou, ak nie rovno, že sú nové tradičné bratislavské jedlo.
Moderuje Daniel „Čoje“ Feranec, ktorý pôsobí ako foodblogger od roku 2015. Svojimi postami a recenziami pokrýva najmä Bratislavu, no stihol objaviť a spopularizovať aj množstvo podnikov mimo nej. V súčasnosti je známy aj svojimi anketami na Instagrame Čoje Všetko Najlepšie.