Podgast by Čoje s Mickey Konrádom aj o tom, čo je a čo nie je tradičná kuchyňa a ako vzniká

Slovenský foodbloger Čoje vyspovedá legendu slovenskej gastronómie Michala Konráda. Bývalý šéfkuchár kultovej reštaurácie Fou Zoo sa po jej zatvorení vrhol na street food a vybudoval značku Bao Brothers, s ktorou pôsobí aj na GRAPE festivale. Jeho kariéra je síce spätá najmä s gastro žánrom „asian fusion“, no o wasabi krevetách, ktoré vymyslel a ktoré momentálne robí v Bratislave niekoľko ďalších podnikov, sa dnes už dá povedať, že sú späté s Bratislavou, ak nie rovno, že sú nové tradičné bratislavské jedlo.

Moderuje Daniel „Čoje“ Feranec, ktorý pôsobí ako foodblogger od roku 2015. Svojimi postami a recenziami pokrýva najmä Bratislavu, no stihol objaviť a spopularizovať aj množstvo podnikov mimo nej. V súčasnosti je známy aj svojimi anketami na Instagrame Čoje Všetko Najlepšie.

Prehrať video
Michal Konrád
Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

  • Táto udalosť už prebehla.

Podgast by Čoje s Mickey Konrádom aj o tom, čo je a čo nie je tradičná kuchyňa a ako vzniká

9 augusta 18:00 - 19:00

Slovenský foodbloger Čoje vyspovedá legendu slovenskej gastronómie Michala Konráda. Bývalý šéfkuchár kultovej reštaurácie Fou Zoo sa po jej zatvorení vrhol na street food a vybudoval značku Bao Brothers, s ktorou pôsobí aj na GRAPE festivale. Jeho kariéra je síce spätá najmä s gastro žánrom „asian fusion“, no o wasabi krevetách, ktoré vymyslel a ktoré momentálne robí v Bratislave niekoľko ďalších podnikov, sa dnes už dá povedať, že sú späté s Bratislavou, ak nie rovno, že sú nové tradičné bratislavské jedlo.

Moderuje Daniel „Čoje“ Feranec, ktorý pôsobí ako foodblogger od roku 2015. Svojimi postami a recenziami pokrýva najmä Bratislavu, no stihol objaviť a spopularizovať aj množstvo podnikov mimo nej. V súčasnosti je známy aj svojimi anketami na Instagrame Čoje Všetko Najlepšie.

Michal Konrád






Podrobnosti

Dátum:
9 augusta
Čas:
18:00 - 19:00

Miesto udalosti

Urban Market Stage