mini in: Epersia

Text:

Pravý šafran a výrobky zo šafranu, šperkovnice zdobené starobylou perzskou technikou a pravé tyrkysy má v ponuke Epersia. Značku založila Zuzi so svojím mužom Ferim potom, čo pred rokmi absolvovali dobrodružnú cestu po Perzii. Naozaj rozvíjať ju však začali minulý rok. Feri sa stará o technické zázemie a vývoj produktov, Zuzi zastrešuje procesy smerujúce von, k zákazníkom a spolu vám prinášajú pravé poklady z Perzie.

Čo ťa na tvojej práci najviac baví?
Tvorivosť, komunikácia a vzájomné obohacovanie sa so zákazníkmi a osobný sebarozvoj.

Na ktorý svoj produkt si najviac hrdý?
Na náš unikátny šafranový sirup, ktorý sme mesiace vylaďovali a svojou chuťou prekvapuje zákazníkov.

Aký máš najmilší zážitok so zákazníkmi?
Tento víkend sme zažili veľkú srdečnú prajnosť a vrúcnosť od zákazníkov na trhoch. Veľmi nás to povzbudilo.

Na čo sa aktuálne tešíš?
Na Urban Market, ktorý bude už tento víkend.

Obľúbený surovina?
Šafran.

V čom vidíš budúcnosť?
V láskavosti a ľudskosti.

Čo ťa v ostatnej dobe zaujalo v kultúre, umení?

Úžasný koncert Jean Michel Jarre, ktorý sme si vychutnali 12. mája v Bratislave. A úžasné bolo, že bol prístupný bezplatne pre kohokoľvek. Stretla sa tam obrovská zmes rozmanitosti a všetko prebehlo v krásnej energii.

Banku ČSOB som si vybral ako svojho finančného partnera, pretože…

Je to spoľahlivý a silný partner.

Jarný Urban Market sa uskutoční už tento víkend, 31. mája až 2. júna 2024. Platiť bezhotovostne budete môcť na jarnej edícii aj vďaka ČSOB, nášmu partnerovi pre podporu lokálneho podnikania.

Ďalšie články nájdeš tu:

Témou jarného Urban Marketu je tento rok rozmanitosť. Ako rozmanitosť posúva vpred našich predajcov sa dočítate v článku.

Mohlo by vás zaujímať

mini in: Rivica

Sukňa. Jeden zo základných kúskov oblečenia, ktorý nikdy nevyjde z módy, hoci má dnes v našich šatníkov väčšiu konkurenciu, než kedysi. O dôvod viac investovať do naozaj kvalitnej, ktorá odolá módnym trendom.

Čítať viac

mini in: Vlasta Žák

Výtvarná umelkyňa Vlasta Žáková tvorí pod značkou Vlasta Žák strojovo vyšívané mäkké šperky. Pri ich tvorbe sa inšpiruje rovnakými námetmi, ako pri tvorbe obrazov. Svojím zákazníkom tak doslova umožňuje nosiť kúsok umenia všade so sebou.

Čítať viac

Bu! Tento víkend nás navštívte na Grape festivale.

Grape festival 2024 je tu a s ním aj trinásta letná edícia Urban Marketu. Tešíme sa na vás počas celého víkendu v našej zóne s dizajnérskymi produktami a sprievodným programom.

Čítať viac